Nyheter
Stavanger Ysteri er finalist i Norges største lokalmatpris
Seks av 450 lokalmatprodusenter har nådd gjennom nåløyet som finalister i MENYs Matskattstipend 2021. Én av disse er Stavanger Ysteri.
Lise Brunborg etablerte Stavanger Ysteri i 2015. Nå er hun én av finalister i MENYs Matskattstipend 2021.
Tone Helene Oskarsen
Stavanger — – Det er en veldig fin anerkjennelse. Det har blitt gått flere runder i konkurransen, og så har vi blitt stemt fram som én av favorittene. Det er en ære, sier Lise Brunborg. Hun etablerte Stavanger Ysteri i 2015.
– Da jeg startet ysteriet designet jeg osten for at den skulle passe restaurantmarkedet. Jeg tenkte ikke at dagligvaremarkedet var aktuelt, men vi har sett en voldsom interesse der. Det tror jeg er fordi at de som jobber i ferskvarediskene ofte kommer fra restaurantbransjen, og tar med seg interessen for håndverksvarer inn i dagligvarene, sier hun før hun fortsetter:
– Det siste året, mens restaurantbransjen lå nede, ble vi reddet av dagligvarekjedene. Å være blant de mest interessante produsentene i MENY, setter vi stor pris på.
2 måneder
20 kr
20,-
KJØP