Byløvene

Skatten på Sofienberg

Med rene, gode smaker klarer Szechuan Chengdu å ta Kina til Oslo.

Kung pao chicken hos Szechuan Chengdu Restaurant har rene, klare smaker og passe chilisting.
Publisert Sist oppdatert

– Nå er man nødt til å bestille bord. Det var ikke sånn før, sier en kvinnelig gjest i 20-30-årene til et følge som slukøret må vende ut igjen i vinterværet.

Etter flere gode anmeldelser er Szechuan Chengdu Restaurant blitt en snakkis som det er vanskelig å besøke spontant. Hvem kunne ane at den klassiske kinarestaurantfasaden med klientell som sto og røykte utenfor og tidlig øldrikking på uteserveringen i sommerhalvåret, faktisk skjulte en liten lomme av autentisk kinesisk mat midt i Oslo. Glem alle tykke, smakløse sauser du har fått på kinarestaurant opp igjennom årene, der smaksløkene hvileløst søker etter noe å jobbe med. Det de serverer her, er i en helt annen liga.

Griseører og redningsplanker

Hei!
Du må ha eit aktivt abonnement for å lesa vidare.

2 måneder
20 kr

20,-

KJØP

Powered by Labrador CMS