Nyheter
Gry Hege (57) merker at det blir dyrere å lage middag. Hvordan skal vi forholde oss til at alt blir dyrere?
Prisene øker, og økonomene oppfordrer til sparing. Finnes det en vei ut, eller må vi bare innse at gullalderen er over?
Prisene på matvarer øker kraftig, og det gjør at flere av oss må tenke annerledes når middagen skal handles inn. Gry Hege Johansen handler ukentlig inn til fellesmiddager med naboene sine i Borettslaget Kollektivet på Hovseter. Hun oppfordrer folk til å ta utgangspunkt i maten de allerede har i skap og fryser for å spare penger.
Mimsy Møller
Det er gått to år siden korona, strenge restriksjoner, nedstenginger, hjemmekontor, permitteringer og oppsigelser ble en del av hverdagen. De aller fleste av oss har fått merke konsekvensene på kroppen.
Selv om Norge nå har åpnet opp igjen, kommer det en blåmandag i form av økonomiske «nedgangstider».
Matvarer blir mye dyrere, strømprisen har vokst ut av alle proporsjoner, renta er på vei opp, kommunene skal ha mer i avgifter, og drivstoffprisen er «all time high». Situasjonen er ekstra spendt fordi årets lønnsoppgjør står for tur. Politikerne er uenige om avgiftene bør senkes så prisene blir billigere, eller skal lønningene opp så flere har råd til å handle.
2 måneder
20 kr
20,-
KJØP