Byløvene

Grezzo er leken og morsom, men ujevn

Den italienske restauranten Grezzo byr på noen høydepunkter, men bør luke i menyen sin.

De store pastaskruene takler den tøffe pecorinosausen, og et snev av appelsinsaus på toppen gjør dette til en spennende rett hos Grezzo.
Publisert Sist oppdatert

Grezzo åpnet tidligere i år i det gamle lokalet til Night Pig, som la inn årene under pandemien. På grunnplanet ligger baren, som serverer øl fra norske og utenlandske mikrobryggerier. Du kan også få ølmeny til maten i restauranten hvis du ønsker det. En trapp leder opp til restaurantdelen i andre etasje. Der sitter det folk på nesten alle bordene, og atmosfæren er god.

Rettene beskrives på italienskpreget engelsk i en forrykende fart. Akustikken og støyen fra lokalet spiller ikke på lag med servitøren. Men vi får en viss hjelp fra den knappe menyen som melder om retter som «beef – egg – botarga». Vi spør vår vennlige, avslappede servitør om hva vi får hvis vi velger femretteren. Da svaret er at den inneholder en av nesten alle rettene, slik at vi kan dele og få smakt det meste på menyen, er valget enkelt.

Det tar lang tid før maten kommer. Men så seiler alle forrettene inn.

Hei!
Du må ha eit aktivt abonnement for å lesa vidare.

2 måneder
20 kr

20,-

KJØP

Powered by Labrador CMS