Byløvene

God fangst hos Aquarie

I et mørkt nattklubblokale har Oslo fått en ny fiskerestaurant det er verdt å besøke.

Det er mye smak i Aquaries speket kveite med aromasopp, sennepsfrø og tang.
Publisert Sist oppdatert

«Nattklubb» er det første som slår oss når vi står ved inngangen til Aquarie i Rådhusgata. Restaurantens navn lyser neonblått, og en trapp med gullgelender fører til etasjen over. Det er da også lokalet til den tidligere Club Skansen vi går inn i. Her har Jonathan Romano startet fiskerestaurant. Han er kjent fra Kamai og var også med på å starte Alex sushi.

Vi går fra den lyse sommerkvelden inn i et mørkt lokale der det er lavt under taket. Her står småbord side om side med store, runde. Art deco-buer pynter opp den ene veggen. Det er mørkt her inne, og den dunkende musikk­­­­en og det forholdsvis høye volumet på stemmene holder oss i nattklubbmodus. Teppegulvet demper lyden, så det er ikke plagsomt. Folk virker påfallende glade og fornøyde. Kanskje har det med den glade servitøren å gjøre, eller er det rett og slett maten?

Sprellfrisk start

Hei!
Du må ha eit aktivt abonnement for å lesa vidare.

2 måneder
20 kr

20,-

KJØP

Powered by Labrador CMS