Havbruksteltet (stand 3): Fiskesuppe
Kremmer´n (stand 5): Speketallerken. To typer spekepølse og potetsalat og flatbrød, serveres på tallerken
Siddis Cola (stand 7): Napolitansk fritert pizza med lokalprodusert mozzarella. Kommer i to utgaver. En vegetarisk og en med bacon.
Arabella Restaurant (stand 10): Shawarma
Seoul Søstre (stand 11): Koreanske friterte kyllingbiter glasert med søtsterk saus og søtsalt, soyabasert saus. Serveres med potetsalat.
Garmaz u Mirki (stand 13): Pierogi, en populær polsk matrett. Det er små, fylte dumplings laget av en deig. Velg mellom poteter og cottage cheese (vegetar) og svinekjøtt.
Javier Taco (stand 14): Barbacoa Taco
Donuts.no (stand 15): seks små donuts med varm saus (velg mellom sjokolade og salt karamell)
The Lucky Pig (stand 16): vårrull
Arctic Restaurant (stand 17): kyllingstrimler og kyllingvinger
Matologi (stand 18): velg mellom steam buns og sandwich med and, kylling eller koreansk bbq
Gårds og bygdemat (stand 19): lakris
Crepe de la crepe (stand 20): crepe med sukker og kanel, eventuelt syltetøy
Papas Pizzeria (stand 21): Pizza Bistecca
The greek food (stand 22 og 62): gyros servert på tallerken med pommes frites
Meze Restaurant (stand 24): islim kebab
Yips (stand 25): konfitert laks med ponzu av fermentert tomat fra Brimse gård og ramsløkkrem.
The Shack (stand 25): spareribs med bbq-saus, fries, summer slaw og chilimayo
Hall Toll x Nora’s Kitchen (stand 26): Nora’s PaniPuri Puchka – potet, linser, kikerter, tamarind, rødløk, grønn chili, koriander, aloo bhujia og granateple. To sauser: Nora’s secret sour & sweet dip og Nora’s secret spicy yoghurt dip.
Austrått Kaffebrenneri (stand 28): kaffe
Spiseriet (stand 29): en hemmelig rett
Hjelmeland Naturlegvis (stand 30): lettrøykt sterlingkveite med jordbær, rabarbra og reddik fra Hjelmeland
Helgø Meny Food Court (stand 31): velg mellom sju ulike Gladmatretter – angussnadder, angussilder, Meny sin fiskesuppe, laksewrap, pizza m/angussnadder, pizza m/slegge og nduja og pizza m/salsiccia
Matjes (stand 33): Sild going strong. Lompe med en matjessildfilet, rømme, rødbeter og hakket løk. Kan fås uten gluten og laktose på forespørsel.
Fisketorget (stand 35): breiflabb og kråkebolle fra Finnøy, samt en liten hemmelighet.
Sabi Sushi Pedersgata (stand 36): crispy Aurora-laks tartar med smågrønt // marinert Aurora-laks med soya, avokado, agurk, vermicelli og tapioka
Molinå Bakery & Eatery (stand 37): peruansk ceviche
Simply Pinoy (stand 38): Fire dumplinger
Norway Life Shahryar Mirzazadeh (stand 46): oliven og tørket frukt
Thai In Town (stand 47): vårruller
Taste of Greece (stand 48): gyros «taste»
Babylon Kebab House (stand 50): grilltallerken
Kebana (stand 51): samosa med chutney
Spekestua (stand 53): smaksprøver
Prymo skorsteinskake (stand 54): skorsteinskake («chimney cake»)
Cid Mat – Churros (stand 55): churros
Gyro City – Gresk mat (stand 56): gyros i pita
Crazy Foodtrucks (stand 57): cheesesteak
Mrbelwaffle (stand 58): vaffel fra Belgia eller Hongkong
Gaffel & Karaffel (stand 60): arancini med sopp, trøffelmajones, trøffelpecorino og gressløk
Los Tacos (stand 61): grillet lår av norsk kylling marinert i chipotle- og hvitløksappelsinjuice. Servert i maistortilla, og toppet med pico de gallo, fersk salsa verde og Oaxana-ost. Vegetarisk versjon tilgjengelig
Zouq Stavanger (stand 63 og 75): Butter Chicken, en mild klassiker som består av grillede biter av marinert kylling tikka eller paneer, servert i en fløyelsaktig glatt tomat- og løkbasert smørsaus.
Deja vu Delikatesser (stand 64): fersk tunfisk og kongekrabbe med jalapeños, yozo og shiso-salsa.
Potatoguys (stand 65): minifries
Tikka Tikka (stand 66): samosa
Kristin Paulsen (stand 71): bruschetta
Miyako & Zouq (stand 75): takoyaki
Lura Turistheim – Fiesta (stand 76): BBQ-marinert svinenakke med potetstappe
India Tandoori Restaurant (stand 77): Tandoori Chaat (vegansk/vegetarisk alternativ: Kati Roll)
Kvinesdal restaurantdrift (stand 79): Pasta Garganelli con polpettine (garanellipasta med kjøttboller og tomatsaus)
Yips Sola (stand 80): bao med konfitert and, hoisinsaus, fennikel og mango
Spansk Churros (stand 86): churros
Gresk Gyros (stand 87): gyros
Gårds og bygdemat (stand 90): spekemat
Dutch Cheeseman (stand 93): ostetallerken
Amigo (stand 95): rullet is
HEIMR Collection – Victoria Hotel (stand 102): klippfiskbolle fra Lofoten med tomatsaus og friske urter
Sola Strand Hotel (stand 102): grillet oksetartar på wagyu fra Nyyyt, norske reddiker, sylta sennepsfrø, puffa byggryn og ramsløkmajones.
Como Mexico (stand 120): to carnitostaco i salsa verde, servert med råkost, rømme og ost i mais- og hvetetortilla
Epleblomsten (stand 121): eplesirup
Heimebakst (stand 122): kaffe og lefse
Sunt og balansert (stand 123): yoghurtbowl
Olivenlunden (stand 124): smaksatt olivenolje med balsamico
Mor Sigrid bakst (stand 125): lefsebiter
Chili Chocolate (stand 130): jordbærspyd
Sandi Cakes (stand 133): «Jul i Juli» – is med juleøl, tyttebærkaviar og akevittskum
Fjorden Sjokolade (stand 134): «Verden rundt med sjokolade» – sjokoladeis med kakaonibs (Peru/Madagaskar), to brownies laget med ulik sjokolade (Den dominikanske republikk/Tanzania) og to ulike sjokoladebiter (Filippinene/Tanzania og melkepulver fra Norge)
King of waffles (stand 153): «Strawberry Heaven»
It`s Corn (stand 154): mais i kopp med valgfri smak
Sunde Gårdsutsalg (stand 158): velg mellom limousine chili-slider servert med Grillkongen Craigs Farmhouse bacon, jalapeñomajo, cheddar, variasjon av løk og luftig burgerbrød fra Buøy bakeri – og pulled beef med sylta løk – Forbanna BBQ-saus, potetcrisp og vårløk servert i lyst brød fra Buøy Bakeri
Ledaal Teppeveveri (stand 200): lapper med kaffe
MS Sandnes (stand 210): sjømatretter
Fatland Jæren (stand 220): svinekjake servert i lokalt bakt brød, med hjemmelaget coleslaw, løkkompott, barbequedressing og sylteagurk.