Byløvene

Dette spiser du på Vippa

Syrisk pizza fra Manousha får toppkarakter blant matbodene på Vippa denne sommeren.

Vippa
Mathallen Vippa er blitt en favoritt for mange blant Oslos mathaller, med internasjonale matboder, med sitteplasser både ute og inne. Byløvene har testet et utvalg av maten.

Oslo har mange mathaller. Men skal man spise seg gjennom byen er det først på Vippetangen man får fornemmelsen av Oslo som en havneby. Vippa holder stand på sjette året som et av byens triveligste treffpunkter over et kjapt måltid eller lange ettermiddager i sola ved vannkanten med venner, kortreist mat fra land langt borte og fargerike drinker fra cocktailbaren Toy Poodle.

De mange internasjonale matbodene som ligger i Skur 40 med adresse Akershuskaia 25 byr på noe for enhver smak og lommebok, selv om råvarene også her har presset prisene noe opp i forhold til tidligere år. I baren er designer- og flaskeøl dyrt her også, mens en 0,4 Mack Isbjørn pils på tapp koster 86 kroner, noe som i dagens marked er innafor. En boks med den gode Lovløs-bryggede sideren Østkyst med samme alkoholstyrke som en pils, slås inn på 112 kroner. Matrettene varierer fra småretter til noen tiere til fyldige middager til rundt 250 kroner. Vi testet et utvalg retter som fint kan deles på flere. Her er Dagsavisens inntrykk fra Oslos «kystperle».

Syrisk pizza fra Manousha

Hei!
Du må ha eit aktivt abonnement for å lesa vidare.

2 måneder
20 kr

20,-

KJØP

Powered by Labrador CMS