Mat og drikke

Ville viner til vilt

François Lequin-Colin lager myke og deilige burgundere som er perfekte til høstens viltretter.

Lequin-Colin byr på lekre og myke røde burgundere som trygt kan serveres til høstens viltretter.
Lequin-Colin byr på lekre og myke røde burgundere som trygt kan serveres til høstens viltretter.
Publisert Sist oppdatert

Vinhuset til familien Lequin-Colin ligger i den lille byen Santenay i Burgund, med landsbyen Chassagne-Montrachet som nærmeste nabo. I dag er det François Lequin-Colin som driver og eier vingården, og siden 2010 har produksjonen vært biodynamisk.

Lequin-Colin er mest kjent for å lage praktfulle hvite burgundere fra noen av de beste vinmarkene i Chassagne-Montrachet – og lager også fenomenale viner fra grand cru vinmarkene Corton-Charlemagne og Bâtard-Montrachet.

I tillegg lager François Lequin-Colin meget bra røde burgundere, blant annet fra Santenay.

Hei!
Du må ha eit aktivt abonnement for å lesa vidare.

2 måneder
20 kr

20,-

KJØP

Powered by Labrador CMS